Hogyan növelhető a szexuális képességek

Növelje a szexuális erőt ezekben a természetes módon gyógyszerek nélkül. Vannak, akik gyógyszert, injekciót, stb, hogy növelje a szexuális teljesítmény. De ez rossz irány. Azt is ismert, mint a mellékhatások.

A szex a tan és a szép harmónia összessége. Ha tan vagy ideges bármilyen helyzetben szem előtt tartva, akkor a szexuális életét minden bizonnyal befolyásolja. Vannak, akik gyógyszert, injekciót, stb, hogy növelje a szexuális teljesítmény. De ez rossz irány. Azt is ismert, mint a mellékhatások. Tehát jobb, ha gyógyszert szed, hogy növelje a szexuális teljesítményt ilyen természetes módon.

Maradjon fizikailag aktív

Maradjon fizikailag aktív a pulzusszám nő a szex alatt. De a rendszeres testmozgás növeli a szív kapacitását is. Ez javítja a szexuális teljesítményt. Összességében a rendszeres testmozgás nagyon szükséges a szexuális kapacitás fenntartásához és növeléséhez. Ez teszi a test erősebb, valamint erősebb belsőleg is.

Get gyümölcsök, zöldségek szerepelnek a diéta – akkor is bizonyos típusú gyümölcsök, zöldségek, a diéta, hogy növelje a nemi erő. Az ilyen típusú élelmiszerek közé tartozik a hagyma, fokhagyma. Ezek az ételek növelik a vérkeringést. A banán is egy ilyen gyümölcs, amely segít növelni a nemi erőt. Mert jó mennyiségű káliumot tartalmaz, amely előnyös a létfontosságú nemi szervek számára.

Csökkentse a stressz szintjét a pszichológiai stressz is megzavarhatja Önt a szexuális öröm elérésében. Különös figyelmet fordít a stresszkezelésre, hogy fokozza a szexuális képességét. Tartalmazza a rendszeres testmozgás a mindennapi életben, hogy enyhíti a stresszt. Ön is beszélhet a partnerével a stresszről is.

Add fel ezeket a szokásokat ma ez is okozhat a szexuális teljesítmény csökken, ha dohányzik, alkoholt fogyasztanak felesleges. Az opioidok vagy stimulánsok magas bevitele szűkítheti az impotenciához kapcsolódó ereket. Ha növelni szeretné a szexuális erejét, hagyja ki a rossz szokásokat, mint például a dohányzás és az alkohol ma.

Elégedettség az Ön partnere számára

Ügyeljen a partnerre-a jobb szex kulcsa ugyanaz a partnerével. Ha szellemileg és érzelmileg kapcsolatban állnak egymással, akkor biztosan nem lesz hiány a szexuális hatalomból. Ez egy jó közeg kielégíteni fizikailag és mentálisan. Ezért különös figyelmet kell fordítani partnerének vágyaira a szex során. Találkozó a partner szexuális vágyak növeli a szexuális izgalmat, valamint mindketten kap elég szexuális öröm.

Csökkent libidó, szexuális vágy, azaz érdeklődés a fizikai kapcsolat kialakításában. Manapság a szexuális vágy csökkentése mindenkiben férfi vagy nő, nagyon gyakori. Számos oka van, például betegség, gyógyszeres kezelés, stressz, kapcsolati problémák, hektikus élet stb. A libidó mind a nőkben, mind a férfiakban fordul elő.

Az apátia felé is hatással lehet mindkét életre. Az emberek számos intézkedést is megtesznek szexuális vágyuk vagy szexuális vágyuk növelésére. Ma fogunk mondani, néhány hasonló libidó javítása intézkedéseket, hogy majd a személyes élet boldogabb újra.

Intézkedések a libidó növelésére

A libidó hiánya hatással lesz a partner, a szerelmi élet. Ennek a problémának azonban számos oka van, amelyek átmenetiek, mint például a stressz, a kapcsolatok unban, nincs gyógyszer stb. Ha ez a probléma befolyásolja a személyes életét, azonnal tegyen intézkedéseket a libidó növelésére.

  • A férfiak számára. Amikor a férfiaknak nincs nemi vágyuk vagy más szexuális problémák merülnek fel. Tehát ennek oka egy hormon, amely lehet tesztoszteron. Ez a hormon befolyásolja mind a nők, mind a férfiak szexuális képességét.

Ha alacsony a szintje, akkor a libidó is alacsony lesz. Lehet adni kiegészítők, hogy növelje a tesztoszteron. Azonban az orvos tanácsára van szükség, mielőtt ezeket bevenné.

  • A nők számára. A nők csökkent nemi vágyának számos oka van, például kapcsolati problémák, betegség, stressz, műtét, kimerültség. Menopauza, terhesség, szoptatás is lehet az oka. Ha hiányzik a szexuális vágy, először is, az orvosok tudni fogják, hogy nem szed semmilyen gyógyszert (például fluoxetint).

Ezek a mellékhatások a libidó csökkenéséhez is vezethetnek. Ha ez a helyzet, akkor helyettesíthetik Önt gyógyszerekkel. Ugyanakkor az orvosok más gyógyszerek szedését is javasolhatják a szexuális vágy növelése érdekében, mint például a flybancerrin vagy a bremelanatid.

Ha olyan betegségben szenved, mint a cukorbetegség, a szívbetegség, a vérnyomás stb., akkor az Ön által szedett gyógyszerek hatással lehetnek a szexuális képességére is. Ha igen, forduljon orvoshoz. Megváltoztathatják a gyógyszereidet, és gyógyszereket adhatnak neked, hogy ne befolyásolják a Szexuális vágyadat.