Hogy van a ráncok ma

A ráncok nem helyesek csak az öregedés jeleit feltételezni. Szennyezés, por, szennyeződés, forró nap, futás stb., a fiatalabb nőket is zavarja ez a ránc manapság. Ha a bőr nem kap megfelelő ellátást, ráncok kezdenek kialakulni az életkor előtt. A megfelelő test-és arcápolással a ráncok csökkenni kezdenek. Először is tudja, miért fordulnak elő ráncok

Természetes olaj kivitelben

A természetes olaj korai megjelenése miatt a bőr kiszárad. A száraz bőr hajlamos pikkelyessé válni, hajlamos a kiütésekre. Száraz bőr hajlamos elveszíteni a nedvességet, így csíkok a szem körül, ráncok a nyakon, arcon észrevehetővé válik.

A test D-vitamint kap a megjelenésből, de a ráncok egyik oka a nap fényes sugarai. Valójában az arc bőre nagyon puha, nem képes ellenállni a nap perzselő sugarainak. Az arc kezd perzselő a sugarak Surat.

Az UVA és az UVB sugarak növelik a bőrrák kialakulásának kockázatát.
Egyéb okok. A hangulat megváltoztatása hatással van az arcbőrre is. Amikor szomorúak vagyunk, a bőrünk sápadt lesz. Az olajmirigyek kevésbé aktív hatása a ráncok oka is. A kevésbé aktív olajmirigyek flabbitást és ráncokat okoznak az arcon.

Miért vannak az emberek ráncok

A mindennapi életben az idő mindig könyörtelen. Számunkra annak megállapításához, hogy egy személy öreg-e, láthatjuk, hogy vannak-e időnyomok az arcán. Tehát amikor elér egy bizonyos kort, a ráncok elleni küzdelem sok barát számára fontos feladat. Például nasolabialis hajtások, varjú lábak, homlok vonalak stb. nem mindenki szereti. Néhány fiatalnak azonban ráncai vannak az arcukon, amikor fiatalok. Tehát néhány ember fiatal, de ráncai vannak az arcukon? Lehet, hogy ezekhez a 4 szokáshoz kapcsolódik, ne hagyja figyelmen kívül!

Nem szeret vizet inni:

A mindennapi életben, ha a szervezet több vizet veszít, és nem tölti fel időben, a ráncok könnyen növekednek; mert a bőr felszínén lévő sejtszövet, ha folytatni akarja; többször is szüksége van vízellátásra a növekedéshez. Ha nem hidratál időben, a bőr könnyebb elveszíteni tevékenység hiánya miatt a víz, végül ráncok jelennek meg az arcon. Ezért, függetlenül attól, hogy a férfiak, mind a nők, meg kell inni vizet időben több vizet inni. Egy dolog. Az öregedés lelassításának módjai. Remélem, hogy mindig ott lehet, így az öregedés nem lesz olyan könnyű megtalálni.

Mint a dohányzás:

A mindennapi életben a dohányzás maga is nagy károkat okoz a szívben és a tüdőben, de amit nem tudsz, az az, hogy ha rendszeresen dohányzik, a cigarettákban lévő káros anyagok nagyon könnyen bejutnak. Vér, ami a vérerek a bőrben, hogy csökken, ami könnyen befolyásolja a vérkeringést, a bőr; ha a kínálat az oxigén és a tápanyagok a bőr súlyosan elégtelen, így könnyebb a bőr elveszti rugalmasságát, és csökkenti a bőrt. Minőség.

Mint későn maradni:

A mindennapi életben gyakran azt mondjuk, hogy “szépség alvás”, ez azért van, mert amikor alszunk, itt az ideje, amikor testünk sejtjei javulnak; hosszú ideig gyakran hiányzik az alvás, akkor a test sejtjei gyorsabban öregednek. Könnyen az emberek megöregednek. Micsoda igazság.Az emberek, akik gyakran késő estig nem csak egy jó helyreállítására, valamint a többi a mentális állapotban van, de a bőr vagy más szerv, nem tud pihenni, túl sok a mérgező anyagok felhalmozódnak a szervezetben, s a test nem kap egy jó pihenést, akkor könnyebb a korai öregedés, a test, a bőr, a ráncok természetesen találkoztunk.

Gyakori Nap:

A mindennapi életben azt mondjuk, hogy a rendszeres napsugárzás megvédheti a yang energiát a testben, ezért néhány barát kézmosás nélkül szembesül a napral. Azonban az egyik dolog, hogy mindenkinek meg kell figyelni, hogy a nap ultraibolya sugarai könnyen éget a bőr, de könnyen inaktiválja a kollagén a bőrben. Ezért, ha túlságosan ki van téve a napnak, és nem használ fényvédőt, könnyebb ultraibolya sugarakat okozni a napban, hogy károsítsa a bőr kollagénjét, így a bőr könnyen elveszíti rugalmasságát, a felület durva lesz. , Amely végül ráncokat képez. Tehát, ha egy barát, aki gyakran ki van téve a szél és a nap, a legjobb, ha nem egy jó munkát a napvédelem, ha a szabadban. Ne tegye ki túl a napot, hogy elkerülje a hosszan tartó napsugárzást, hogy ráncokat, foltokat és egyéb problémákat okozzon.

Tartsa az arcát

Minden nő azt akarja, hogy örökre megőrizze szépségét. De vannak olyan természeti törvények is, amelyek szerint a fiatalember egyre idősebb. A férfiak nem törődnek sokat, de ha a nőknek ráncai vannak az arcukon, sok bajt okoznak.

Az arcról bármely személy kora kitalálható. Az arc bőrét fiatalkorban nyújtják. Nincsenek ráncok vagy megereszkedett bőr sehol. Ezután fokozatosan öregségi kitörések fordulnak elő a bőrön, a pubertás bőrét öregségi bőrré alakítják. Hadd mondjak néhány trükköt, hogy a pubertás megy.